Nieuws

Vacature leerkracht flexpool 0,6 wtf

Donderdag

Voor de SKOBOS-flexpool zijn wij per 1 augustus 2024 op zoek naar een leerkracht (0,6 wtf). lees verder »

Zelf

Een kijkje in ons Daltononderwijs

Dinsdag

Kernwaarde 3: zelfstandigheid

Zelfstandigheid is een van de belangrijkste eigenschappen die we kinderen mee kunnen geven. Kinderen die... lees verder »

Bieb

Schoolbibliotheek

Zondag

Op Dalton Kindcentrum AvontuurRijk hebben wij een schoolbibliotheek. lees verder »

Kerst

Kerstmusical groep 7

Woensdag

Gisteren en vandaag heeft groep 7 hun kerstmusical opgevoerd. Na een aantal weken van voorbereiding was het gisteren eindelijk zover. In... lees verder »

SKOBOS bestaat 25 jaar!

Maandag

Het schooljaar 2022-2023 wordt een bijzonder jaar voor ons, want SKOBOS bestaat 25 jaar. SKOBOS is de stichting die verantwoordelijk is... lees verder »

Effectiviteit en Reflectie

Vrijdag

Op ons kindcentrum wordt leren Effectief, door op de andere vier kernwaarden, in een goede balans, te ontwikkelen. De Daltonkernwaarde... lees verder »

Samenwerken: met en van elkaar leren

Donderdag

In een kleinschalige en groene omgeving werken we samen aan onze ontwikkeling. De kernwaarde Samenwerken gaat over het met én van elkaar... lees verder »

Zelfstandigheid bij AvontuurRijk

Woensdag

Door, naast rekenen, lezen en schrijven, te focussen op de Daltonkernwaarden, leren kinderen bij ons vaardigheden voor de toekomst.... lees verder »

Onze 5 Daltonkernwaarden

Dinsdag

Op AvontuurRijk werken wij vanuit de 5 Daltonkernwaarden: Vrijheid en Verantwoordelijkheid, Zelfstandigheid, Samenwerken, Effectiviteit... lees verder »

Een inkijkje in Dalton Kindcentrum AvontuurRijk

Maandag

Deze week presenteren wij onze school op verschillende communicatiekanalen onder het mom van ‘Maak kennis met AvontuurRijk’. lees verder »

Vacature zij-instromer

Dinsdag

Deze vacature is inmiddels ingevuld. lees verder »

Thema 'Mijn dorp & stad' in volle gang

Dinsdag

Binnen wereldoriëntatie werken wij aan thema's. Het thema van deze periode is 'Mijn dorp & stad'. In dat kader kregen de groepen 5 t/m 8... lees verder »

Bso tijdens de zomervakantie

Donderdag

Bijna is het zover: zomervakantie! Dit jaar geen strak programma per dag bij de bso, maar een divers door de kinderen verzonnen aanbod.... lees verder »

Extra hulp voor de klas

Dinsdag

Het kabinet heeft extra geld beschikbaar gesteld voor het onderwijs omdat het coronavirus voor grote uitdagingen zorgt. De... lees verder »

Rondleiding voor nieuwe leerlingen

Maandag

Wordt uw kind dit jaar drie jaar, dan kunt u uw kind aanmelden bij een basisschool. Het kiezen van een school is een belangrijk moment. U... lees verder »

Kindcentrumontwikkeling doe je samen!

Maandag

SKOBOS, Korein en Samenwijs gaan verder met de ontwikkeling van kindcentra in de gemeente Oirschot. Vanuit een gezamenlijke visie en... lees verder »

Nieuwe PR-film SKOBOS

Maandag

Afgelopen donderdag namen wij met een mini-symposium in Theater De Enck afscheid van onze bestuursvoorzitter Frans Bruinsma. Ter ere van... lees verder »

SKOBOS Grensverleggend Groeien

Missie en visie SKOBOS

Donderdag

In 2018 heeft SKOBOS opnieuw een missie- en visietraject doorlopen. Een missie is datgene dat de organisatie naar buiten wil uitdragen.... lees verder »